💡Sıradan Olmayan Fark Yaratan Çözümler

Life374 Web Sitesi Tasarımı

lifein374.com'a ait web tasarım çalışması yapıldı.

Yeni nesil css3 ve html5 web tasarım kodlaması ile tasarımı tamamlanan web sitesine ait Php tabanlı yönetim paneli ile teslim edildi.

Benzersiz web arayüz kodlaması yapıldı.

Kullanıcıların web sitesinde rahat gezinmesi için mobil görünümde özel çalışmalar yapıldı.

Seo optimizasyonu yapıldı. Reklam hesapları aktif edildi.

Müşterimize bizi seçtikleri için teşekkür ederiz.

İla Bilişim - Küçük detayların büyük etkisi!

 


 

Sizlerde bir e-ticaret web sitesi kurmak istyorsunuz ve nereden başlayacağınızı bilmiyor musunuz? Bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Web sitenizin tasarımı benzersiz, kodlaması profesyonel olsun!

Kurumsal nakliyat lojistik tanıtım temaları, akıllı e-ticaret sistemleri ve özel projelerinizde ekibimiz hizmetinizde.

Google'da üst sıralara çıkın, bölgenizde rakiplerinize fark atın. Sıradan olmayın fark yaratın!

Tüm çalışmalarımızda, profesyonel kurumsal hosting, alan adı kaydı, email hesabı, google reklam hesabı kurulumunu 1YIL ücretsiz sunuyoruz.

İla Bilişim Nasıl Çalışıyor?

Kurumsal rekabetin internet ortamında pandemi etkisiyle bu denli arttığı günümüzde, profesyonel olarak kurumsal web tasarım, web yazılım, google reklamları, google işletme tanıtımı hizmeti veren alanında uzman yazılım ekibine sahip web tasarım ajansı ile çalışmanız firmanız, hizmetleriniz ya da ürünleriniz için hayati önem taşımaktadır.

Hayati önem taşıyan detaylardan birisi de; internette firmanızın ön sıralarda olması ve ürünlerinizin / hizmetlerinizin iyi tanıtmanız ne kadar profesyonel olursa sizde o kadar çok geri dönüş elde edersiniz.

Eğer sizin de profesyonel bir kurumsal web sitesine ihtiyacınız varsa, yapmanız gereken tek şey, ihtiyaçlarınızı belirlemek (bu detay için bizimle iletişime geçebilirsiniz) ve gerisini alanında uzman web tasarım ve web yazılım ekibimize bırakmaktır.

Kurumsal Web Tasarım Proje Sürecinde Nasıl Çalışıyoruz?
Profesyonel web tasarım ve web yazılım kadromuzla öncelikle sizleri dinliyoruz. İhtiyaçlarınızı belirliyoruz. Hedef analizlerinizi sizin adınıza yapıyoruz. Kurumsal web tasarım hizmetinde sizlere alternatif çözüm önerileri sunarak çalışma akışını takdim ediyoruz.

Oluşturduğumuz ön taslak ile sizlere teklif hazırlıyoruz. Kabul görünmesi halinde yazılım ekibimiz web tasarım kodlamasına başlayarak projenize start vermektedir.

Yazılım kodlaması tamamlanması akabinde bilgi ve içeriğin derlenmesi, logonuz yoksa logo çalışmasının ve site görsel metaryallerinin hazırlanması olarak devam ediyoruz.

Oluşturan görsel metaryaller renk / sektör / logo bazında uyum sağlayarak sitenize yüklüyoruz.

Proje ön yayına alınarak onayınıza sunuyoruz. Güncelleme talepleriniz olursa hızlı müdahale ederek gerekli düzenlemelerle yayına alıyoruz.

Alanında uzman ekibimizle tasarım ve yazılım süreciniz profesyonel olarak yürütülmektedir.

İletişime Geç