💡Sıradan Olmayan Fark Yaratan Çözümler

Dijital Girişimci Olmak

Dijital Girişimci Olmak (Takım Faktörü)

 

Her kesim tarafından özdeşen internet, günümüz de artık olmazsa olmazlar arasında yer alıyor. Akıllı telefonlar, tabletler ve her geçen saniye artan veri kullanımlarını göz önünde bulundurduğumuz da tamamen dijitalleşmeye hazır bir toplum olduğumuz aşikardır.

Şimdilerde girişimciler tamamen dijital bazda yatırımlar yaparak çalışmalarını devam ettiriyorlar.. Niketim hepimiz bunlara şahitlik ediyoruz. Yeni uygulamalar, yeni projeler, yeni fikirler de dahil tamamen dijital platformlara yönelik yapılmakta..

- Dijital girişimci olmak için olağanüstü bir bütçe gerekiyor mu?  HAYIR!
- Daha önce uygulanmış proje yapılabilir mi? EVET

Her düşünce / fikir aslında çok önemli, sadece ele alınıp geliştirilmeyi detaylandırılmayı ve doğru adımları atmayı bekler.

Peki nasıl başlamalı?
Fikirle! Toplumun her kesimine yada belirli kesimine de hitap ediyor olsanız fikrinizin, daha önce uygulanmamış olmasına, uygulanmış ise de rakiplerinize fark atacak ek "nitelik" taşımasına dikkat etmeniz gerekir. Burda ki püf nokta, her adımı kendiniz kurgulamamanızdır.

Yapmak istediğiniz proje de mutlaka farklı görüşleri, saha araştırması, arz - talep noktasına kadar detaylı olarak inmeniz, arge çalışmanızı başarıya ulaştırmanız gerekir.

Ben / biz tamamım! Ya sonra?
Alanında uzman ekiple hareket etmeniz gerekir. Yapacağınız projede alt yapınızın hazırlanması, fikrinizin uygulamaya dönüştürülmesi için sizin bakış açınızdan bakarak sizin fikrinizi daha fazla geliştirmeye yönelik "ekip ruhu" yakalabileceğiniz en önemlisi uzun soluklu olarak çalışabileceğiniz takım arkadaşları oluşturmanız gerekir ki; projeniz de bir çok detaya yer vermeniz gerekecek. Gerek pazarlama, gereksede sisteme bağlı kalması için kullanıcı tarafında çalışmaların olması gerekiyor.

Proje hazır, hedef kitleye ulaşamıyoruz?
Yapılması gereken tüm işlemleri yaptınız, projeniz hazır belirli reklamlar da yapmanıza rağmen istediğiniz sonuçları elde edmiyor musunuz? İşte tam da  burda hayal kırıklığı yaşamaya başlarsınız.

Nerede yanlış yaptım?
Kurgu da, pazarlama da, ekip oluşturmada, proje sürecinde verim kaybının olmasından.
AMA ASLA FİKİRDEN DEĞİL!

Doğru ekibi kurmak, doğru adımları atmak, doğru stratejik hamlelerle pazarlamalar yapmak sizi başarıya ulaştırır. Aksi maalesef hayal kırıklığına uğratır.

İla Bilişim olarak sektörde 9. yılımızı doldurmanız mutluluğunu yaşarken, tecrübelerimiz ve ekibimizle başarılı projelerin ortaya çıkmasını sağlamanın gururunu da ayrıca yaşıyoruz.

Fikirlerinizi uygulamaya dönüştürürken, sizin görmediğiniz açıları görebilmek için geliştirme ve proje sürecinde olduğu gibi sonrasında da sizin için sürekli beyin fırtılanaları yaratıyor sizin her zaman olduğunuz "başarı" durumunuzdan daha üste taşımak için çalışıyoruz.

Eğer sizler de yatırım yapmak, proje geliştirmek, dijitalleşen pazarda yerinizi almak istiyor nereden nasıl başlayacağınızı bilmiyorsanız, bizimle iletişime geçin.

Projenizi ücretsiz arge, detaylandırma hizmetinden yararlanın.

Bizler için her fikir değerli, her proje kıymetlidir.

Belki de fikriniz markanız, markanız da işiniz olacak.. Biz hazırız peki ya siz?

İla Bilişim - 0374 220 22 44

İletişime Geç